Winnaars Menzis Winter Jeugd Circuit bekend

Tijdens het finaleweekeinde in Hilversum hebben zes junioren zich gekroond tot winnaars van het Menzis Winter Jeugd Circuit 2017. 

Thijmen Loof, Eniek van den Broek (15-16 jaar), Luka Novakovic, Anouk Koevermans (13-14 jaar), Jessy Tan en Loes Ebeling Koning (12 jaar) waren in het Tulip Tenniscentrum de beste in hun leeftijdscategorie.

Uitslagen finales:

Thijmen Loof - Guy den Ouden 7-5, 6-2

Eniek van den Broek - Melissa Boyden 7-5, 3-6, 6-2

Luka Novakovic - Christopher Lam 6-1, 6-0

Anouk Koevermans (FOTO) - Florentine Dekkers 6-2, 6-2

Jessy Tan - Ties de Regt 6-2, 6-1

Loes Ebeling Koning - Britt du Pree 3-6, 6-2, 7-5 

Toernooiencircuit

Tijdens het Winter Jeugd Circuit spelen de beste juniorentennissers van Nederland tegen elkaar in een reeks indoortoernooien, verdeeld in een A- en een B-circuit. De beste acht van die reeks streden afgelopen weekeinde om de hoofdprijs tijdens de WJC Masters. Verdeeld over twee poules van vier speelden ze allemaal drie groepswedstrijden plus nog één wedstrijd om de eindklassering te bepalen. De nummers één van de poules speelden in de finale om de titel. 

Klik hier voor alle uitslagen van het finaleweekeinde en klik hier voor meer informatie over het Menzis Winter Jeugd Circuit.