De KNLTB ClubApp gaat de MijnKNLTB app vervangen

Door de overgang naar een nieuw systeem was de MijnKNLTB app een tijd lang qua gegevens niet bijgewerkt, maar vanaf vandaag zijn de gegevens actueel. Je kunt dus de wedstrijdprogramma’s én de uitslagen en standen van de Voorjaarscompetitie weer bekijken via deze app. 

Het wedstrijdprogramma en de uitslagen en standen worden op iedere doordeweekse dag geüpdatet in de app, wat betekent dat op maandagochtend de uitslagen en standen actueel zullen zijn van de wedstrijden die op vrijdag, zaterdag en zondag zijn gespeeld. De individuele wedstrijdresultaten en de actuele rating worden één keer per week bijgewerkt. De toernooi-informatie zal vanaf begin mei worden bijgewerkt in de app. De toernooigegevens zijn nu bijgewerkt tot en met 13 februari 2018.

Let op: De MijnKNLTB app gaat op termijn verdwijnen

De exacte datum is nog niet bekend, maar deze app zal vervangen worden door de KNLTB ClubApp. Een groot aantal verenigingen maakt al gebruik van deze handige app. Daarin vind je niet alleen het competitieprogramma, uitslagen en standen maar ook het nieuws van jouw club, kun je eenvoudig een baan afhangen, tennismaatjes zoeken en heb je via jouw profiel toegang tot je persoonlijke tennisinformatie zoals je rating, toernooiresultaten, geplande competitiewedstrijden en resultaten van competitiewedstrijden. De KNLTB ClubApp bied je het gemak om alles te regelen vanuit één plek. Altijd en overal.

Heeft jouw club de KNLTB ClubApp al? Vraag jouw club deze app zo snel mogelijk te beschikbaar te stellen voor de leden, zodat je hem gratis kunt downloaden en kunt gaan gebruiken.

Meer informatie vind je op: www.knltb.nl/clubapp