Nederlandse tennistop speelt om landskampioenschap Eredivisie Heren

Vanaf aanstaande zondag kan er weer meerdere weken lang genoten worden van toptennis bij verschillende verenigingen in Nederland. De Eredivisie Heren staat weer voor de deur en spelers als Thiemo de Bakker (Lewabo), Justin Eleveld (T.O.P. Papendrecht) en Botic van de Zandschulp (T.V. DUNO) staan op de spelerslijsten en zullen een gooi gaan doen naar het landskampioenschap.

Teams 

Van zondag 8 april tot en met zondag 3 juni staan er zeven speelrondes op het programma in de Eredivisie Heren. Dit jaar gaat de strijd om de landstitel tussen A.T.C. Sloterplas, Healthcity Arnolduspark, L.T.C. Spijkenisse, Lewabo, T.C. Nieuwerkerk, T.O.P. Papendrecht, T.V. DUNO en ALTA. De play-offs tussen de beste vier ploegen van de competitie zijn op 16 en 17 juni bij titelverdediger T.V. DUNO in Doorwerth.

Hoogste competitieniveau in Nederland

De Eredivisie Heren is de hoogste klasse in het herentennis in competitieverband, waaraan nationale topspelers deelnemen en waar de toeschouwer tennis kan zien op een hoog niveau op een laagdrempelige wijze (gratis toegang tot het tennispark). De Eredivisie Heren is dé gelegenheid om de beste competitieteams van Nederland van dichtbij in actie te zien.

Bekijk hier de volledige spelerslijst en het volledige programma.