Nieuwerkerk, Lewabo, T.O.P. Papendrecht en DUNO strijden om titel Eredivisie Heren 2018

T.C. Nieuwerkerk, Lewabo, T.O.P. Papendrecht en T.V. DUNO gaan komend weekend uitmaken wie zich tot landskampioen van de Eredivisie Heren kroont, de hoogste klasse in het herentennis in competitieverband. De top vier van de reguliere competitie heeft zich geplaatst voor de play-offs, zaterdag 16 en zondag 17 juni bij T.V. DUNO in Doorwerth.

Loting

De play-offs worden dit jaar georganiseerd door regerend landskampioen T.V. DUNO in Doorwerth. Op zaterdag 16 juni worden de halve finales gespeeld. De eerste halve finale gaat tussen T.C. Nieuwerkerk en T.O.P. Papendrecht. In de tweede halve finale strijden Lewabo en T.V. DUNO voor een plek in de finale, die op zondag wordt gespeeld tussen de winnaars van de twee halve finales.

De wedstrijden beginnen beide dagen om 12.00 uur. Toegang is gratis.

Eredivisie Heren

Van zondag 8 april tot en met zondag 3 juni gingen acht teams met elkaar de strijd aan in de Eredivisie Heren: A.T.C. Sloterplas, Healthcity Arnolduspark, L.T.C. Spijkenisse, Lewabo, T.C. Nieuwerkerk, T.O.P. Papendrecht, T.V. DUNO en A.L.T.A.. De beste vier teams strijden komend weekend om het landskampioenschap. De Eredivisie Heren is de hoogste klasse in het herentennis in competitieverband, waaraan nationale en internationale topspelers deelnemen en waar de toeschouwer tennis kan zien op een hoog niveau op een laagdrempelige wijze (gratis toegang tot het tennispark).