Uitslagen van de Najaarscompetitie invoeren op MijnKNLTB.nl: Hoe moet dat?

De Najaarscompetitie is gestart. Ben jij uitslagengedelegeerde en wil je weten hoe je de uitslagen moet invoeren? Of heb je per ongeluk een verkeerde stand ingevoerd en wil je weten hoe je dit moet wijzigen?

De antwoorden vind je in dit stappenplan. Na elke competitiedag dienen uitslagengedelegeerden of Verenigingscompetitieleiders (VCL) binnen één dag de uitslagen in te voeren op MijnKNLTB.nl. Vaak zijn de aanvoerders van de competitieteams uitslagengedelegeerde, zodat zij zelf na elke speeldag de uitslagen kunnen invoeren.

Ben je als aanvoerder (nog) niet geautoriseerd om de uitslagen in te voeren? Neem dan contact op met de verenigingscompetitieleider (VCL) van jouw vereniging. De VCL kan enkel de rol van uitslagengedelegeerden toekennen aan die leden binnen de vereniging die het recht krijgen om uitslagen in te voeren. De VCL dient dit gebruikersrecht per competitie toe te kennen op MijnKNLTB.nl.

Wedstrijdformulier invullen

Na elke competitiedag moet de aanvoerder van het thuisspelende competitieteam een wedstrijdformulier invullen. Heb je vragen over het invullen van het wedstrijdformulier? Kijk dan hier.