Hoenderdaal Padel Service pakt landstitel in KNLTB Topklasse Padel

Hoenderdaad Padel Service heeft in de strijd om het landskampioenschap in de KNLTB Topklasse Padel gewonnen. In de finale werd Tilburg Siux met 3-1 verslagen.

Het winnende team van Hoenderdaal Padel Service.

Rombert Anjema en Scott Goossens waren in de eerste wedstrijd met 7-6 en 6-4 te sterk voor Boris Oomes en Bas Weterings. Peter Amerika en Bram Meijer zetten de stand vervolgens op 2-0 voor Hoenderdaal Padel Service door René Lindenberg en Jaap Smits met 6-1, 3-6 en 10-6 te verslaan.

Erik Goris en Bram Meijer wisten in de derde partij de winst voor Hoenderdaal Padel Service binnen te slepen door Boris Oomes en Jaap Smits te verslaan met 6-1, 6-7 en 10-2. In de laatste partij haalde Tilburg Siux een punt binnen. René Lindenberg en Rob Jaspers versloegen Peter Amerika en Scott Goossens met 6-3, 6-4 en en bepaalden daarmee de eindstand op 3-1.

De Topklasse Padel bestond in de najaarscompetitie uit twee poules van zeven teams. Aan de play-offs deden de nummers 1 en 2 uit beide poules mee. In de halve finales versloeg Tilburg Siux Adidas Padel Neckslag met 3-1 en won Hoenderdaal Padel Service met 4-0 van Rekre Sport Padel. Dat laatste team, van TV Nieuwe Sloot uit Alphen aan den Rijn, had eerder dit jaar de voorjaarscompetitie had gewonnen.

Na de halve finales op zaterdag werd op zondag de finale afgewerkt in een sfeervolle ambiance op baan 8 bij TV Nieuwe Sloot. Het play offs-weekeinde was de afsluiting van een padelweek in het tenniscentrum. Vanaf maandag 3 december kreeg een ieder de kans om een balletje te slaan in de voor deze gelegenheid aangelegde padelkooi. Voor de wedstrijden op zaterdag en zondag was een tribune gebouwd aan de zijkant van de baan. 

Het gebeurde allemaal aan de vooravond van de Nederlandse Loterij NK Tennis, dat maandag (10 december) van start gaat. Na jaren in Topsportcentrum Rotterdam is TV Nieuwe Sloot voor het eerst gastheer van de nationale titelstrijd. Ga voor meer informatie naar www.nk-tennis.nl.

Klik hier voor alle uitslagen van de play-offs in de KNLTB topklasse padel.