KNLTB Jubileum

KNLTB Jubileum Podcast over 125 jaar tennis met Erik Poel en Betty Stöve

Op 5 juni 2024 viert de KNLTB haar 125 jarig bestaan. Onder het motto 'De KNLTB, al 125 jaar jouw matchmaker' organiseert de KNLTB van februari t/m juni verschillende activiteiten met en voor alle doelgroepen. Waaronder een vijfdelige podcast-serie met speciale gasten. Beluister ook de eerdere afleveringen met Tom Okker, Richard Krajicek, Kiki Bertens en Diede de Groot.

In de vijfde en laatste aflevering van de KNLTB Jubileum Podcast praten Marcella Mesker en Jan-Willem de Lange van de NL Tennis Podcast over de geschiedenis van de afgelopen 125 jaar op en rondom de tennisbaan.

Op 5 juni wordt de oprichtingsdag van de KNLTB gevierd in het NTC in Amstelveen en gaan ze aan tafel met algemeen directeur Erik Poel, tennislegende Betty Stöve, Davis Cupfanaat Job van Eijk en Paul Haarhuis. Geniet van een stukje tennisgeschiedenis!