STOX Brandbox

STOX Energy Socks

Over STOX

STOX Energy Socks luidde zijn samenwerking als Official Socks Supplier van de KNLTB in juni 2019 op het Libéma Open in. STOX maakt hoogwaardige medische modieuze sokken waarvan de voordelen aantoonbaar bijdragen aan een betere gezondheid. Voor veel liefhebbers van de tennissport een geschenk uit de hemel. En daarom heeft de tennisbond, na vele tests met diverse tennissers en na hun positieve reviews, een samenwerking met deze compressiesokken leverancier gesloten! De high performance sokken bevorderen de bloedsomloop en voeren afvalstoffen sneller af vanuit de benen, waardoor je je fitter en vitaler voelt. Trainers ervaren minder vermoeide, zware opgezwollen onderbenen bij lang staan en een verhoogde productiviteit en focus. Voor tennissers leidt dit tot minder spierpijn en sneller herstel na inspanning, minder prestatieverlies de day-after en een beter algeheel welbevinden (vanwege minder achterblijvende afvalstoffen in het been).

Relatie met de KNLTB

STOX Energy Socks is Official Socks Supplier van de KNLTB. De compressiesokken leverancier van de KNLTB. Als Official Socks Supplier voorziet STOX alle KNLTB Toptennis trainers en coaches van Sport- en Travel Socks. Ook zullen alle deelnemers aan de WK Seniors een STOX Energy Socks pakket ontvangen.

Voordeel voor de KNLTB-leden

Afgelopen trainerscongres werden de STOX Sports Socks uitgereikt aan alle tennistrainers, aangesloten bij de KNLTB. Daarnaast kunnen leden kunnen profiteren van promotionele acties via de diverse kanalen van de KNLTB.

Kijk voor meer informatie en het aanbod op:
https://www.stoxenergy.com/nl/tennissokken/