Partnerpagina KNLTB TennisDirect

TennisDirect

Over TennisDirect 

TennisDirect is de grootste online tennisshop van de Benelux en één van de grootste van Europa. Bij TennisDirect vind je het meest complete assortiment van jouw favoriete tennismerken. Dus niet 2 of 3 rackets van ieder merk, maar alle rackets. Hetzelfde geldt voor kleding en schoenen.

Vind je het lastig om een keuze te maken? Dan helpen ze je graag bij het vinden van het juiste materiaal! Maak bijvoorbeeld gebruik van een van de adviespagina’s voor : rackets, schoenen, snaren en ballen.

KNLTB & TennisDirect 

Sinds april 2016 is TennisDirect Official Supplier van de KNLTB. De samenwerking is voor beide partijen zeer waardevol.

Voor de KNLTB is met name de investering in het Nederlandse tennis en de unieke voordelen die TennisDirect aan KNLTB-leden en trainers biedt belangrijk. Voor TennisDirect zorgt de samenwerking met de KNLTB voor nog meer vertrouwen bij de consumenten en draagt het tevens bij aan een nog grotere naamsbekendheid van TennisDirect onder de tennissers in Nederland.

 

Voordeel voor de KNLTB-leden

TennisDirect biedt alle KNLTB-leden maandelijks een extra voordeel. Deze maandelijkse voordeelactie wordt via diverse communicatiekanalen van de KNLTB aan haar leden kenbaar gemaakt. Ook tennisclubs en trainers profiteren van extra voordelen. Zo heeft TennisDirect een trainerplus programma, waar alle trainers gebruik kunnen maken van extra korting op het gehele assortiment bij TennisDirect. Daarnaast heeft TennisDirect voor clubs een speciaal sponsorpakket en toernooipakket ontwikkeld.

 

Persoonlijke aandacht

TennisDirect heeft naast de TennisDirect.nl webshop ook vier fysieke winkels in AmsterdamAmstelveen, Den Bosch en Zoetermeer. Hier krijgt u persoonlijke aandacht en wordt u graag geadviseerd. Om met zoveel mogelijk tennissers in contact te komen, is TennisDirect ook regelmatig met een promotiestand aanwezig bij diverse KNLTB-evenementen zoals het Nederlands kampioenschap, Davis Cup, Fed Cup en verschillende congressen.

Kijk voor meer informatie en het aanbod op: https://www.tennisdirect.nl.