Banner VCL & Partners VLC

VLC & Partners

De KNLTB en VLC & Partners is een fijne combinatie. Beide gaan voor het beste resultaat waarbij onnodige risico’s vermijden voor beide belangrijk is. Met de KNLTB Verenigingspolis verenigt zich het beste van twee werelden, namelijk de KNLTB wil het beste voor haar verenigingen en VLC & Partners wil hierin de beste ondersteuning bieden. Zij aan zij ‘strijden’ we voor de maximale risicobeheersing.

VLC & Partners is in Nederland dé partner en manager van complexe risicovraagstukken. We werken vanuit de drie stappen: Verkennen, Voorkomen en Verzekeren. Vanuit onze vestigingen in Den Bosch en Den Haag bedienen wij met bijna 300 medewerkers heel Nederland.

Onze adviseurs stellen hun diepgaande kennis en ervaring op het gebied van risicomanagement beschikbaar voor zakelijke klanten. Ook voor Private Insurance, specifiek verzekeringsadvies en financial planning voor welgestelde particulieren, DGA’s, zakelijke en medische professionals hebben we de beste adviseurs aan boord. Loop voorop, denk vooruit.

KNLTB & VLC & Partners

In samenwerking met de KNLTB bieden wij u een uitstekende en uiterst voordelige KNLTB Verenigingspolis aan voor het verzekeren van de risico’s rondom uw tennisvereniging.

Zo is er standaard dekking voor sneeuw- en waterdruk. Uw gebouwen en inventaris, maar ook zonnepanelen, zonwering, lichtmasten, padelbanen en reclameborden zijn bij ons standaard meeverzekerd. Is een glasverzekering gewenst voor windschermen en overkappingen, dan regelen wij dit voor u. En de premie? Die is zeer gunstig.

Voordeel voor de KNLTB-verenigingen

Verzeker uw tennisvereniging met onze voordelige KNLTB Verenigingspolis. Dan is uw tennisvereniging verzekerd van een goede bescherming bij schade. Uw voordeel:

  • Bijzonder uitgebreide dekking
  • Zeer scherpe tarieven
  • Afgestemd met de KNLTB op uw wensen
  • Dekking geldt ook voor lichtmasten, reclameborden, zonnepanelen en padelbanen
  • Uw eigen deskundige contactpersoon
  • Mogelijkheid om gebruik te maken van ons netwerk van taxateurs
  • Maatwerkoplossingen voor uw vereniging

Kijk voor meer informatie en het aanbod op: https://www.vlc-partners.nl/nl/knltb