Algemeen (12) (1)

Vertrouwenspersonen

De KNLTB heeft naast de Compliance Officer (die jou advies geeft over integriteit, zoals welke routes en stappen er te nemen zijn, en het meldpunt voor meldingen en signalen beheert) vertrouwenspersonen aangesteld. Contactgegevens Compliance Officer: +31 (0)88 130 2634 / fairplay@knltb.nl

Wil je geen advies over te nemen stappen (of ben je daar nog niet aan toe) en/of wil  je niet direct melden bij de Compliance Officer, maar heb je behoefte aan een luisterend oor? Neem dan contact op met een van de vertrouwenspersonen van de KNLTB.

Luisterend oor

De vertrouwenspersonen van de KNLTB zijn bereikbaar voor iedereen binnen de tennis- en padelsport en bieden een luisterend oor wanneer je te maken hebt gehad met mogelijk grensoverschrijdend gedrag. De vertrouwenspersonen zijn geheel onafhankelijk, vervullen hun taak vrijwillig en informatie wordt altijd vertrouwelijk behandeld. De vertrouwenspersonen zijn er om met jou te praten en je een luisterend oor te bieden.

Let op: het is niet mogelijk om bij de vertrouwenspersonen een melding te doen van grensoverschrijdend gedrag. De vertrouwenspersonen doen zelf dan ook geen onderzoek bij incidenten. Wil je advies over hoe te handelen en te nemen stappen en/of een misdraging melden? Klik dan hier. 

Je kunt telefonisch of per e-mail contact opnemen met één van onze vertrouwenspersonen. Alle vertrouwenspersonen zijn actieve gepassioneerde tennissers en/of padellers (geweest). De huidige vertrouwenspersonen van de KNLTB zijn:

  • George de Ceuninck – 06-45149741 of g.deceuninck.vertrouwenspersoon@knltb.nl 
    “40 jaar bestuurlijk juridische ervaring in binnen- en buitenland. Mediator en Coach.” 
  • Lex Pull – 06-33108111 of l.pull.vertrouwenspersoon@knltb.nl 
    “Voor mijn pensioen heb ik jaren als arts-psychotherapeut gewerkt, met name als gedragstherapeut en gezins- en relatietherapeut in de GGZ en verslavingszorg.” 

Melding

Heb je een (vermoedelijke) misdraging waargenomen of zelf ondergaan? Meld het dan! In sommige gevallen ben je zelfs verplicht melding te doen. Klik hier voor meer informatie over de beschikbare meldpunten.